Регистрационна форма

ВАЖНО Е ДА ЗНАЕТЕ

  • Mожете да се регистрирате във VIVAONLINE само ако имате активна VIVACOМ услуга.

1. МОЛЯ, ИЗБЕРЕТЕ ТИП КЛИЕНТ

Бележка: Моля, изберете тип на контакт, на който отговаряте. Ако не предоставите коректен тип, регистрацията не може да се осъществи.

2. МОЛЯ, ВЪВЕДЕТЕ ДАННИ ЗА ПОТРЕБИТЕЛЯ

Въвели сте e-mail адрес в некоректен формат. Въведеният от Вас адрес трябва да бъде във формат e-mail@domain.bg.

Бележка: Моля, въведете валиден e-mail адрес, до който имате регулярен достъп. Ако не предоставите валиден и достъпен за Вас e-mail адрес, регистрацията не може да се осъществи.

Потвърденият E-mail не отговаря на въведеният E-mail адрес. Моля потвърдете E-mail-а отново.

Бележка: Моля, въведете отново посоченият от Вас e-mail адрес. Ако не го въведете отново, регистрацията не може да се осъществи.


Идентификационният номер, който въведохте е некоректен. Моля, въведете коректни данни.
Бележка: Моля, въведете ЕГН, ако сте български гражданин и притежавате лична карта.
Моля, въведете номер на Паспорт, ако сте с чуждестранно гражданство.
Моля, въведете Личен номер на чужденец, в случай, че притежавате българска лична карта за постоянно или временно пребиваване в страната.

Въведената от Вас парола е невалидна. Въведете поне 8 символа, комбинация между малки и големи букви от A до Z и/или числа от 0 до 9. Буквите трябва да са на латиница.

Бележка: Моля, въведете поне 8 символа, комбинация между малки и големи букви от A до Z и числа от 0 до 9. Паролата трябва да съдържа поне една главна буква и поне една цифра. Буквите трябва да са на латиница.

Потвърдената паролата, не съвпада. Моля, потвърдете отново. Бележка: Моля, въведете отново посочената от Вас парола. Ако не я въведете отново, регистрацията не може да се осъществи.

3. МОЛЯ, ВЪВЕДЕТЕ ВАШ ВАЛИДЕН VIVACOM МОБИЛЕН НОМЕР

Въведеният мобилен номер е невалиден. Моля въведете валиден номер във формат 878000000.

Бележка: Въведеният мобилен номер трябва да бъде притежание на клиента, чието ЕГН е въведено в процеса на регистрация. Въведеният мобилен номер трябва да е 9 цифрен. Пример: Ако вашият номер е + 359878000000, трябва да въведете само 878000000.

ВАЖНО: Ако нямате мобилен номер на VIVACOM, моля не попълвайте полето. В случай че, нямате наш мобилен номер, в следващите 24 часа ние ще се свържем с Вас на посочените телефони за контакт в нашите системи, за да финализираме Вашата регистрация. За да се случи това, моля завършете попълването на регистрационната форма.

4. МОЛЯ, ИЗБЕРЕТЕ ТАЕН ВЪПРОС И ОТГОВОР

Тайният отговор, който въведохте е некоректен. Моля, въведете коректни данни.

Бележка: Моля, изберете таен въпрос и посочете труден за отгатване от други лица отговор. Ако не въведете таен отговор, регистрацията не може да се осъществи.

5. ЗАЯВЕТЕ Е-СМЕТКА

Бележка: Моля, да поставите отметката, ако желаете да получавате всички Ваши месечни сметки в електронен формат.

ВАЖНО:

Ако използвате е-Сметка за първи път, ползвате 2% отстъпка от месечните абонаменти за Вашите мобилни, фиксирани, интернет, TV и пакетни услуги. Отстъпката е валидна за първите шест месеца.
Можете да направите допълнителни настройки чрез меню Месечни сметки във Вашия профил.

Ако използвате е-Сметка в старото приложение и заявите услугата сега, отстъпки не се предоставят. Ако използвате е-Сметка в старото приложение и не заявите услугата сега, ще продължите да получавате е-Сметки във VIVAONLINE.

6. ОБЩИ УСЛОВИЯ

Отментката за съгласие с Общите условия не е маркирана. Моля, поставете отметката отново и изпратете заявката за регистрация отново.

Бележка: Моля, след като внимателно прочетете Общите Условия, маркирайте отметката за съгласие. Ако отметката не е поставена, регистрацията не може да се осъществи.

Анти-SPAM проверка

Въведените символи не отговарят на показаните в изображението. Моля, въведете коректни символи.
Провери автентичността на сайта